Wie ik ben

Mijn naam is Renée van de Giessen. In 2019 startte ik met VerhaalOpSchrift. Als zelfstandige ondersteun ik mensen om hun persoonlijke verhaal de ruimte te geven. Dat doe ik door te luisteren en te schrijven. Mijn levenservaring verbind ik daarbij met werken vanuit mijn hart.

Wilt u met mij werken aan uw persoonlijke verhaal op schrift? U zult merken dat ik geïnteresseerd en open ben, precies en betrouwbaar.

Mijn achtergrond in het kort: na een studie sociale wetenschappen in Utrecht vond ik een baan als redacteur en communicatiemedewerker bij een landelijke vrijwilligersvereniging. In mijn volgende baan was ik teamleider in het ouderenwelzijnswerk in Den Haag. Mijn laatste functie was als projectcoördinator en trainer-adviseur bij een kennis- en emancipatiecentrum.

Plezier in schrijven heb ik altijd gehad. Ik maakte interviews en schreef artikelen voor vakbladen. Ook produceerde ik bedrijfspublicaties en redigeerde ik boeken. Als vrijwilliger ben ik onder meer actief geweest bij Taal aan Zee in Den Haag.

Naast mijn reguliere werk ben ik altijd geïnteresseerd geweest in persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Verdieping vond ik onder meer in een studie aan de academie voor coaching en counseling en tijdens mijn opleiding tot handleeskundige. In de afgelopen 35 jaar heb ik vele handen gelezen en mensen zo een andere blik mogen geven op hun eigen wijsheid, karakter, talenten, valkuilen en mogelijkheden. Ik zie er naar uit mijn kennis vaker te gaan delen via workshops en cursussen.