Praktijk Handleeskunde Voorburg

Bent u benieuwd welk verhaal uw handen over u vertellen? U kunt uw handen laten lezen door mij als ervaren handlezer. Een privéconsult handlezen (€ 35,-) duurt ongeveer een uur. U mag het zelf opnemen.

Praktijk Handleeskunde Voorburg maakt deel uit van VerhaalOpSchrift. Maak een afspraak per mail of telefoon: info@verhaalopschrift.nl, 06 – 281 67 046.

Over heuvels en door dalen
langs de lijnen van je leven
op pad.
Zo voert de tocht over je handen
door het landschap van je ziel
naar een ontmoeting met je Zelf.
(RvdG)

Uw handen zijn uniek

Uw handen drukken uit wie u bent, wat uw krachten en talenten zijn en hoe uw leven zich ontplooit. Vorm, lijnen, vingers, huidpatronen en nagels… alles vertelt een persoonlijk verhaal over hoe u in het leven staat en omgaat met gevoel, intellect en creativiteit. Door het bestuderen van uw handen komt u te weten komen hoe sterk uw wil is, en hoe het met uw gezondheid is gesteld.

Dieper inzicht

Handlezen is een oude kunde. Vroeger gebruikte men het om de toekomst te voorspellen, tegenwoordig gaat het om karakteranalyse en zelfkennis. Omdat we aan handen kunnen zien welke talenten en eigenschappen iemand bezit en hoe hij of zij er mee omgaat, kunnen we een dieper inzicht krijgen in de persoonlijkheid. We leren bijvoorbeeld begrijpen waarom we bepaalde problemen in ons leven tegenkomen en hoe we die kunnen oplossen. Met deze zelfkennis kunnen we inzien hoe we goede persoonlijke relaties kunnen opbouwen, of een beroep kiezen dat bij ons past.

Tarot

Werken met de Tarot-kaarten is een prachtige manier aanvulling om in contact te komen met innerlijke wijsheid en intuïtie. Door het leggen van de kaarten krijgt u antwoord op grote en kleine levensvragen en inzicht in de kansen en obstakels tijdens uw levenscyclus.

Workshops en cursussen

Workshops en cursussen starten bij voldoende belangstelling. Bel gerust voor informatie.

Mogelijkheden:

  • Workshop ‘Tarot, de levenscyclus in de grote arcana’ : 1 dag.
  • Workshop ‘Handlezen doe je zó’: 1 dag.
  • Basiscursus Handlezen – 8 dagdelen.

Gecertificeerd

Ik volgde de 2-jarige vakopleiding Handanalyse en Nageldiagnostiek, en de 1-jarige vakopleiding Medische Handanalyse, beide aan het Instituut voor Handanalyse en Nageldiagnostiek van Elisabeth Franse, in Amsterdam. Sinds 1989 bied ik privéconsulten en groepsles aan.